Missie

Mijn missie is om mensen te helpen hun fysieke prestaties te verbeteren en ervoor te zorgen dat hun lichaam optimaal functioneert. Door middel van professionele bewegings- en ontspanningsmassage streef ik ernaar pijn, stress, spanning te verminderen en het herstel van lichamelijke en geestelijke blessures te bevorderen. Mijn diensten zijn ontworpen om bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mijn cliënten en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen in sport, werk en het dagelijks leven.


Visie

Als toonaangevend sport- en ontspanningsmassagetherapeut streef ik ernaar mijn cliënten te helpen optimaal te functioneren en hun sport- en werkprestaties te verbeteren. Mijn visie is om mijn cliënten te behandelen als een betrouwbare partner waarmee ik hen kan helpen hun persoonlijke doelen te bereiken. Ik geloof in continue verbetering van mijn dienstverlening en bied daarom altijd de best mogelijke service aan mijn klanten. Mijn massageruimte is een plek waar mijn cliënten zich thuis kunnen voelen en volledig kunnen ontspannen. Ik ben ambitieus om mijn bedrijf te laten groeien en mijn expertise en dienstverlening uit te breiden met behoud van mijn persoonlijke aanpak en kwaliteit. Mijn mantra is "Voor lichaam en geest" en ik benadruk mijn vermogen om cliënten te helpen blessures te overwinnen en hen te begeleiden naar fysieke en mentale groei.

Tarieven

Bij Massage Meester bied ik een scala aan massageservices om aan jouw behoeften te voldoen. Mijn tarieven zijn als volgt voor sportmassages en ontspanningsmassages:

Sport Massage

Deze kan gecombineerd worden met een triggerpoint massage. Ik hanteer dezelfde tarieven.

  • 25 minuten massage: €30,-
  • 35 minuten massage: €40,-
  • 45 minuten massage: €50,-

Ontspannings Massage

  • 25 minuten massage: €30,-
  • 35 minuten massage: €40,-
  • 45 minuten massage: €50,-

Of u nu kiest voor een sportmassage om uw spieren te activeren en blessures te voorkomen, of een ontspanningsmassage om tot rust te komen en te genieten van een moment van ontspanning, ik bied flexibele mogelijkheden om aan uw individuele behoeften te voldoen. Als massagetherapeut sta ik klaar om u te begeleiden op uw reis naar een goede gezondheid en innerlijke rust. Ontdek de helende kracht van massage bij Massage Meester en geef jezelf de gezondheid die je verdient. Neem gerust contact met mij op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.