Sport Massages

Sportmassages zijn gericht op het behandelen en voorkomen van blessures. Daarnaast het verbeteren van de prestaties en het bevorderen van het herstel van het lichaam. Er worden verschillende technieken toegepast bij deze massagevorm, namelijk: diepe weefselmassage, stretching en compressie. Dit wordt gedaan om de spieren te laten ontspannen, de doorbloeding te bevorderen en de flexibiliteit te vergroten.

 

De gebieden die het meest belast worden tijdens sportactiviteiten, zoals de benen, rug, schouders en armen krijgen specifieke aandacht. Dit doe ik door gecontroleerde druk uit te oefenen en bewegingstechnieken toe te passen. Hiermee helpt de massage om spanning, knopen en spierverklevingen te verminderen.

Dit kan de pijn verminderen, de mobiliteit verbeteren en het herstelproces versnellen.

Wie denkt dat dit alleen voor professionele atleten is, zit fout. Ook mensen met een actieve leefstijl, belastend werk en hobby sporters kunnen enorm veel baat hebben bij een sportmassage. Het kan namelijk bijstaan aan het voorkomen (én behandelen) van blessures en de spierpijn na het sporten verminderen. Daarnaast kan dit een gunstige invloed hebben op het algemeen welzijn.

Ik als Massage Meester bied professionele sportmassages aan. Dit doe ik op basis van de individuele behoeften van de klant. Dus of je nu een fanatieke sporter bent of je een actieve levensstijl hebt, deze sportmassages kunnen je naar een volgend level brengen, en het uiterste uit jouw lichaam en geest halen. 


Ontspannings Massage

Zoals de naam het al zegt: Ontspanningsmassages hebben als doel je lichaam en geest te ontspannen en stress te verlichten. Het zorgt voor een diepe ontspanning waarbij je even helemaal tot jezelf komt.

Tijdens een ontspanningsmassage komen er verschillende technieken aan bod: strijkingen, knedingen en lichte druk om de spieren te ontspannen en de doorbloeding te stimuleren.
Het creëren van een rustige, vertrouwde omgeving is hierbij van belang. Op deze manier kan de cliënt zich volledig ontspannen helemaal tot zichzelf komen.

De voordelen die ontspanningsmassages met zich meebrengen zijn onder andere: het verminderen van fysieke en mentale spanning, het verlichten van hoofdpijn, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam.
Daarnaast stimuleert het de innerlijke rust dat voor meer balans kan zorgen.

 

Ook bij ontspanningsmassages stem ik de massage af op de individuele behoeften en voorkeur van de klant. Zo creëer ik als masseur een rustgevende en vertrouwde sfeer waarin je kunt genieten van ultieme ontspanning. Iedereen verdient een moment voor zichzelf, of je nu druk op je werk bent of gewoon wilt genieten van een welverdiend moment voor jezelf. Dit is de perfecte manier om je lichaam en geest een steuntje in de rug te geven.