Wie is Massage Meester?


Leuk je te ontmoeten!

Mijn naam is Dilan Heurkens, en in 2018/2019 ben ik begonnen met mijn eigen massagebedrijf. Helaas moest ik na slechts één jaar stoppen vanwege de pandemie. Maar nu ben ik vastberaden weer een nieuwe start te maken. Mijn bedrijf is gericht op sport- en ontspanningsmassages en mijn specialiteit is het helpen van mensen bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van hun prestaties. Mijn slogan is "Voor Lichaam & Geest", omdat ik geloof dat iedereen de potentie heeft om lichaam en geest goed te kunnen verzorgen en ik je daar graag in ondersteun.

Ik heb mijn massage diploma behaald op het CIOS Arnhem, kinesiotape basis cursus behaald op de HAN in Nijmegen, Dry-Needling certificaat mogen ontvangen namens IVS Opleiding locatie Dordrecht en stagegelopen bij voetbalclub TOP Oss/FC Oss. Hier heb geleerd hoe belangrijk het is om ons lichaam goed te onderhouden op professioneel niveau.

Als fanatieke sporter en fitnessliefhebber weet ik ook uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, en ik wil mijn klanten helpen om het beste uit zichzelf te halen. Neem gerust contact met me op als er vragen zijn en/of voor een afspraak en laten we samen werken aan jouw Lichaam & Geest!